fbpx

Team udvikling

Øget fokus på samarbejde, samskabelse og sammenhængskraft skaber værdi og bevægelse hos Jer!

Et fokus på samarbejde, samskabelse og sammenhængskraft skærper teamets evne til at eksekvere opgaven!

Samarbejde er nøglen til succes – men hvordan skabes de bedste betingelser for samarbejde i dit team eller afdeling?

Teamet som ramme for samarbejde

De fleste virksomheder er organiseret i enten teams eller grupper. Baggrunden for organiseringen, er for mange virksomheder, at nedbryde virksomhedens samlede ydelse i mindre opgaver, for at skabe en klar struktur og arbejdsdeling for den samlede opgaveløsning.

Ved at sætte fokus på dit teams udvikling zoomer vi ind på måden som teamet samarbejder på – internt som eksternt – i virksomheden eller med samarbejdspartnere, leverandører og kunder.

Hvad kunne det omhandle?

Teamets sammensætning og sammenhængskraft:

Et forløb med dette fokus vil zoome ind på teamets kompetencer og FOKUS, og hvordan disse udnyttes bedst muligt i teamet i forhold til den opgave teamet har.

 

Internt samarbejde i teamet:

Et forløb med dette fokus stiller skarpt på Jeres samarbejde med et særligt fokus på hvilke samarbejds- og kommunikationsprocesser der skaber bevægelse og værdi for løsningen af teamets opgaver.

 

Teamets samarbejde på distancen:

Et forløb med dette fokus stiller skarpt på hvordan teamet kan arbejde sammen med andre teams eller samarbejdspartnere, der ikke er placeret på samme adresse som teamet. Fokus vil være på at videreudvikle teamets samarbejdsformer eksternt.

 

 Ovenstående er blot nogle bud – Jeg kan designe skræddersyede forløb efter Jeres behov og ønskeligt udbytte.

Hvordan gør vi det?

Vi undersøger sammen teamets opgave, mål og ikke mindst teamets krav til resultater. Vi sætter fokus på hvordan I samarbejder i dag. Jeg stiller spørgsmålstegn ved ”sådan plejer vi at gøre”, og undersøger hvilke af temaets samarbejdsprocesser der reelt skaber værdi for den samlede opgaveløsning for teamet og virksomheden.

Forløbet designes så Temaets udvikling sker i teamets daglige samarbejde omkring de opgaver der løses. Dette sker gennem købende træning af teamets samarbejde.

Fokus sættes på hvilke kompetencer og potentialer teamets medlemmer har, hvad der skaber motivation for teammedlemmerne og teamet som helhed? Hvilke roller findes der i teamet – hvilke er besat og hvilke er ikke? Hvordan skabes der fremdrift i teamets samarbejde? Hvordan sikrer teamet at målene nås? Hvordan koordinerer og kommunikerer teamet omkring opgaveløsningen? Hvordan understøttes det gode samarbejde? Hvilke opgaver skal løses i teamet og hvilke skal løses hver for sig?Hvordan kan teamet både sikre driften samt udvikle sig selv i det daglige? 

Teamudvikling kan designes som kortere eller længerevarende udviklingsforløb men alle med fokus på træning.

GARUDA-Teamprofil:

Alle teamudviklingsforløb kan med fordel suppleres med anvendelse af GARUDA-teamprofil, der hjælper teamet til at skabe bevidsthed om teamets Fokus, styrker og svagheder ift. den opgave som teamet løser til dagligt.

Profilen kan være en stor hjælp, når opgaver skal fordeles, hvad enten det er noget, du gør som leder, eller det er teamets indbyrdes fordeling af opgaver. Indsigten i, at man motiveres forskelligt, skaber også en rummelighed og forståelse overfor hinanden.

Dette kan hjælpe teamet til at skabe et godt fundament for et godt samarbejde i teamet (se mere om GARUDA-udviklingsværktøjer her).

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals