Organisations-udvikling

Skab bevægelse i din organisation!

Den værdiskabende organisation opstår ikke af sig selv, men skal rammesættes, udvikles og vedligeholdes

Jeg hjælper Jer til at til at zoome ind på Jeres udviklingsbehov og mål – og skabe FOKUS!

Organisatorisk udvikling med effekt

Jeg kan hjælpe Jeres virksomhed inden for følgende områder:

  • Design, facilitering og forankring af udviklings & forandringsprocesser
  • Udvikling af en samarbejdskultur (internt som eksternt)
  • Etablering af træningsmiljø for organisationens ledere og medarbejdere.
  • Strategiudvikling
  • Rådgivning og sparring

Medarbejdernes viden og erfaring

Organisationers vigtigste ressourcer er medarbejderne – deres viden, erfaring og ikke mindst potentialer. Derfor bør fokus være på at skabe organisationer hvor medarbejderne trives og oplever at gøre en forskel.

Jeg anskuer ALT organisatorisk udvikling som en læreproces for virksomhedens medarbejdere. Organisationer lærer INTET, men det gør medarbejderne i den. Jeg har en grundlæggende tro på at nøglen til at lykkes som organisation, er samarbejde. FOKUS bliver i den forbindelse medarbejdernes muligheder for at koordinere og kommunikere omkring organisationens kerneopgave eller kerneydelse, så den kan eksekvere!

Learning by doing!

Jeg tegner, sammen med Jer, ”stregerne” for konkrete initiativer og processer der alle hjælper Jer til at hjælpe Jer selv. Dette gennem ”learning by doing”, der bygger på den grundlæggende idé at medarbejderne BEVÆGER sig når den nye viden, de nye idéer, erfaringer og samarbejdsmetoder afprøves, og viser sin værd, i den daglige opgavevaretagelse – at den skaber VÆRDI!

Nøgleordet er træning, og rettere træning i hvordan medarbejderne samarbejder omkring realiseringen af organisationens formål, mål og strategi. En organisation er en samling af mennesker der arbejder mod et fælles mål, hvorfor samskabelse og sammenhængskraft er vigtige nøgleord for at organisationens medarbejdere skal kunne eksekvere.

Processen:

Før:

Min tilgang til organisatorisk udvikling starter typisk med at jeg sætter mig grundigt i Jeres situation gennem et eller flere indledende møder hvor vi sammen sætter fokus på opgaven – hvad den omhandler, hvad det ønskede udbytte skal være og hvordan de overordnede ”streger” kan rammesætte udviklingsprocessen.

Efterfølgende laver jeg et skræddersyet udviklingsdesign som jeg vil præsentere for Jer på et efterfølgende møde.

 

Under:

Udviklingsprocessen kan være bygget op på mange forskellige måder, men mit FOKUS er at få den så tæt på Jeres hverdag som overhovedet muligt. Det kan være forskellige processer eller undervisning, der alle har til hensigt at bevæge Jer tættere på de mål der er opstillet for udviklingsprocessen. Det der skaber den røde tråd, og derved værdiskabelsen, er træningen i hverdagen, hvor I sætter de nye rutiner og samarbejdsformer i spil.  Jeg gennemfører typisk sparring i træningsperioderne, for at skabe forbindelse og sammenhængskraft i udviklingsprocessen i organisationen.

Efter:

Som følge af en udviklingsproces skal der typisk ske mindre justeringer i måden organisationen løser sin opgave på, netop for at muliggøre at forandringen forankres i medarbejdernes måde at samarbejde på. Her hjælper jeg organisationens ledere, teams og medarbejdere med at holde fast og følge op på de resultater der er skabt, og hvilke arbejdsformer/metoder der har skabt dem. Jeg hjælper med at skabe en plan for hvordan udviklings-/ og forandringsprocessen kan forankres den kommende periode med afsæt i hjælp til selvhjælp.

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals