fbpx

“Ledelse er egentlig ret simpelt – det handler om at skabe rammer der muliggør at du & dine medarbejdere kan realisere strategien”

Lederudvikling der bevæger dig og din virksomhed!

3 lederforløb - alle med fokus på dig, dit potentiale & din ledelsesopgave

At udvikle sig som leder kræver i høj grad selvindsigt, bevidsthed om egne styrker og svagheder og sidst men ikke mindst evnen til at spotte og anvende eget potentiale, der hvor det gør en reel forskel.  Min egen grundlæggende overbevisning er “for at lede andre skal man først og fremmest kunne lede sig selv, og for at kunne lede sig selv skal man kende sig selv.”

Ledelse skal ikke gøres til raketvidenskab. Det handler først og fremmest om mennesker, og om at skabe rammer der muliggør medarbejdernes kompetencer og potentialer kan bringes i spil inden for den organisatoriske opgaveløsning.

3 skræddersyede lederforløb målrettet hver sin målgruppe:

  • Ledertræning – Direktøren, ejerlederen eller den erfarne leder der vil udfordre sig selv & sin egen organisation.
  • Lederteamet –  For Lederteamet der vil styrke eksekveringsevnen gennem fokus på teamets interne samarbejde og sammenhængskraft.
  • Fokus på Mellemlederen –  Giver dig de værktøjer du har brug for i din hverdag som mellemleder.

 

Ledertræning - Du sætter målene, jeg hjælper dig med at nå dem.

For dig der er direktør, ejerleder eller den erfarne leder der vil udfrodre sig selv og sin organisation – SKAL DU MED PÅ NÆSTE HOLD MED START MAJ/JUNI 21 

Ledertræning der bevæger dig og din organisation

“På dette ledertræningsforløb går vi helt tæt på dig som leder og den organisation du til dagligt er leder af.

På dette forløb vil du blive styrket som leder, få større selvindsigt på hvem du er som leder & menneske, dine styrker & svagheder og sidst men ikke mindst dit potentiale og hvordan disse kan bringes endnu mere i spil. Du får værktøjerne til at skabe resultater du ikke troede var mulige.

Du vil ydermere få en større indsigt i din organisation, hvor den performer, dens potentialer og sidst men ikke mindst hvor du kan “skrue” for at styrke din organisation. 

Ledertræning renedalgasdk

Det personlige kompas I & II

På modul 1 og 2 sætter vi fokus på dig som leder, dine styrker og svagheder som leder, og sidst men ikke mindst dit fokus. Vi arbejder med GARUDA fokus profil og 360 graders profilen der dels styker din selvindsigt og feedback på hvordan andre i din organisation oplever dig som leder. 

Herudover kigger på din ledelsesmæssige værktøjskasse, og sætter fokus på ledelse og kommunikation med dig i hovedrollen

Organisatorisk mindset, strategi & forandring

På modul 3 & 4 sætter vi fokus på din organisation, inden for rammerne er strategi, forandring og ledelse. Vi sætter fokus på det organisatoriske potentiale, og hvordan din organisation kan designes, i praksis, så du og din organisation opnår de mål i gerne vil nå.

Scenarietræning

Vi stiller skarpt på de organisatoriske situationer som du og de andre deltagere står i nu eller kommer til inden for nær fremtid. Her træner vi scenarierne i praksis, hvor vi kommer så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt. Kort sagt, vi træner de mulige udfaldsrum, så du som leder står bedre rustet, når du kommer til at stå i situationerne. 

Hvordan gør vi det i praksis?

Ledertræningsforløbet er opdelt i en før-,under- og efterfase. Der er et maks antal på ledertræningsforløbet på 10 ledere. Som deltager på dette ledertræningsforløb kommer du i et sammensat lederteam som du kommer til at arbejde sammen igennem hele forløbet. Endvidere vil du få tildelt en “bodymakker” som bliver din primære sparringspartner gennem forløbet. Dette for at sikre at vi kan komme helt tæt på, undersøge, sparre og træne de udfordringer, som du og de andre ledere står i. Jeg sammensætter de to teams efter branche, lederniveau, erfaring & udbytte/mål med ledertræningsforløbet og sidst men ikke mindst, så de muliggør læring, udvikling samt viden- og erfaringsdeling. 

Forløbet strækker sig over 6 måneder, hvor der er indlagt perioder mellem modulerne, hvor der dels vil være træning for dig i egen organisation lige som der vil være sparring inden for teamet.

Forløbet har en grundstruktur, der er bygget op omkring temaer og træningsmoduler, der er testet og har vist resultater. Der er ikke to forløb der er ens, idet dele af forløbet skræddersyes deltagernes situation og mål for forløbet.

Kontakt mig og hør nærmere om forløbet og hvornår næste forløb går i luften. 

Dette forløb kan også designes som et lukket skræddersyet forløb for din ledergruppe i din organisation.  

Lederteamet - Potentiale, sammenhængskraft & eksekvering

For Lederteamet der vil styrke eksekveringsevnen gennem fokus på teamets interne samarbejde og sammenhængskraft 

Teamtræning der bevæger jeres lederteam mod nye højder

Dette forløb styrker jeres eksekveringsevne i lederteamet og giver Jer værktøjerne, til dels at styrke jeres interne samarbejde såvel som jeres muligheder for at designe og organisere jeres organisations samarbejde, sammenhængskraft & resultatskabelse. 

Ledergruppe eller LederTeam? “Alle lederteams er ledergrupper, men ikke alle ledergrupper er lederteams.”

Opgaven er afgørende for om I skal arbejde sammen som ledergruppe eller lederteam. Det er afgørende for Jer, at klarlægge hvilken del af jeres organisations lederopgave, der ligger op til en teamorganisering og hvilken der ligger op til ledergruppe.

Hvad har I et fælles ansvar omkring og hvordan løser I det, og hvad løser I hver for sig? Det er det afgørende spørgsmål på dette forløb for lederteams.

Lederteamets potentiale & fokus

Modul 1 sætter fokus på dels teamets potentiale og dels teamets fokus. På dette modul arbejdes der enten med Garuda Teamprofil eller struqtures lederteam profil alt efter udviklingsmål og udbytte.

Teamets roller & samarbejde

Modul 2 sætter fokus på hvordan I samarbejder som team, hvor det virker godt, hvordan I kan styrke det via anvendelse af teamets iboende potentiale. Fokus er helt grundlæggende på hvordan I organiserer teamets samarbejde. 

Vi arbejder med velafprøvede teammodeller der sætter fokus på teamets rammer, roller, råderum og resultater (4R)

Det organisatoriske mindset

Modul 3 sætter fokus på jeres organisation, hvordan I kan organisere, koordinere samt strukturere jeres samarbejde effektivt ift. jeres strategiske pejlemærker.

Vi arbejder på modulet med konkrete handleplaner, der skal føres ud i livet efter dette modul.

Hvordan gør vi det i praksis?

Lederteam forløbet er opdelt i en før-,under- og efterfase. Forløbet har en grundstruktur, der er bygget op omkring temaer og træningsmoduler, der er testet og har vist resultater. Der er ikke to forløb der er ens, idet dele af forløbet skræddersyes jeres situation og mål for forløbet.

Forløbet strækker sig over 3-6 måneder, hvor der er indlagt perioder mellem modulerne, hvor I træner og omsætter jeres beslutninger i praksis.

 Kontakt mig og hør nærmere om forløbet og hvordan det kan skræddersyes efter jeres behov.

Lederakademi - Fokus på dig som mellemleder

Bliv en del af et gennemtestet forløb, der giver dig de værktøjer du har brug for i din hverdag som mellemleder.

3 lederforløb målrettet mellemlederen

Disse lederforløb er målrettet mellemledere, de operationelle ledere, der får tingene til at ske i hverdagen. Det kan også være medarbejdere der har en lederrolle som fx. arbejdsmiljørepræsentant eller medarbejdere der er tiltænkt en lederrolle i fremtiden.

Disse forløb udbydes i samarbejde mellem VIA & lederakademi.dk, hvor vi alle har mange års erfaring som ledere i erhvervslivet samt Forsvaret og ved hvad der skal til for at få mennesker til at skabe resultater gennem samarbejde.

Vi har skræddersyet tre forløb, der giver dig de værktøjer du har brug for som leder. Tre forløb med hver deres fokus, der sætter dig i stand til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere.

1. Fokus på dig som leder

På dette forløb vil du få styrket dine kompetencer som leder. Fokus vil være dig – dig som leder. Du vil på forløbet få en styrket selvindsigt på hvad dit fokus er som leder, samt blive mere bevidst om hvad dine styrker og svagheder er, og hvordan du kan bruge det som leder i det daglige.

 

2. Organisationen som din boldbane

Du vil efter dette forløb forstå dit team, din gruppe af medarbejdere på en måde der sætter dig i stand til at styrke teamets samarbejde & performance samt samarbejde på tværs. Hvordan du i forbindelse med forandringsprocesser kan styrke succesfuldt udfald, gennem din ledelse og kommunikation.

3. Strategisk ledelse - fra tanke til handling

Du vil efter dette forløb være i stand til at arbejde strategisk på det niveau du er leder på. Skåret helt ind til benet, så får du værktøjerne til at omsætte din organisations overordnede strategi til noget som du og dine medarbejdere kan handle på, og som over tid realisere din samlede organisations strategi.

For yderligere information omkring de tre forløb, datoer, priser og støttemuligheder mm.

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals