Lederudvikling

Ledelsesudvikling der bevæger dig og din virksomhed!

Ledelse er at tilføre situationen det den mangler, så du og din organisation realiserer Jeres mål.

Ledelse er at tegne ”streger” der skaber rammerne for at medarbejderne kan lykkes!

Lederen lykkes når medarbejderne gør det!

Ledelsesudvikling med fokus på dig og din ledelsesopgave

At udvikle sig som leder indebærer dels udvikling af den måde du leder på i din organisation og dels personlig udvikling. Ledelse handler om mennesker, om at forbinde medarbejdernes kompetencer og potentialer med den organisatoriske opgaveløsning. Jeg har en grundlæggende tro på at for at lede andre skal man først og fremmest kunne lede sig selv. For at kunne lede sig selv skal man kende sig selv, have bevidsthed om egne styrker og svagheder.

Din ledelse i bevægelse – Hvad?

Lederudviklingsforløbet strækker sig over 3-6 måneder og stiller skarpt på:

  • Dig som leder, dine styrker og svagheder (Garuda fokus profil)
  • Din Ledelsesopgave, mål og formål
  • De 4 ledelsesretninger i ledelse – dit ledelsesmæssige kompas
  • Lederkommunikation
  • Motivation og følgeskab
  • Ledelsesmæssige paradokser
  • Organisatoriske dynamikker og psykologiske processer i ledelse
  • Forandringsledelse

Målgruppe

Lederudviklingsforløbet er for dig som allerede har været leder gennem en årrække, er ny som leder eller som gerne vil være leder i fremtiden. Forløbet retter sig i mod ledere af medarbejdere eller ledere af ledere.

Hvordan gør vi det?

Lederudviklingsforløbet starter med en personligsamtale, enten som face2face eller via skype, hvor vi stiller skarpt på dig som leder, de organisatoriske mål, din ledelsesopgave og sidst men ikke mindst dit mål med lederudviklingen. Yderemere bliver du præsenteret for din GARUDA-FOKUS profil som vil danne afsæt for dit udviklingsforløb.

Forløbet vil være en kombination af undervisning og sparring omkring din udvikling som leder med en klar kobling til den organisatoriske opgave som du har medansvar for. I forløbet er der indlagt 3 sparrings-/coachingsamtaler, der alle har fokus på dig og din udvikling som leder.  Sidst men ikke mindst er grundstenen i forløbet din daglige træning, hvor du afprøver konkrete initiativer i praksis. Din udvikling bliver designet omkring dine daglige opgaver som leder.

Alt efter din virksomheds størrelse kan lederudviklingen udelukkende bestå af ledere fra din virksomhed eller i sammen med ledere fra andre offentlige og private virksomheder. Ydermere kan forløbet også tilrettelægges som ledertræning, hvor jeg følger dig tæt på, og løbende sparre med dig omkring din ledelse og dine ledelsesmæssige- og organisatoriske problemstillinger.

GARUDA Fokus Profilen

Alle lederudviklingsforløb indeholder en GARUDA FOKUS profil. Den kan hjælpe lederen med at skabe bevidsthed omkring eget FOKUS som leder – Om dit fokus ligger på Udvikler-opgaver, så der sker udvikling og fornyelse; Integrator-opgaver, så samarbejde og kommunikation fungerer; Resultatskaber-opgaver, så der udvises handlekraft og skabes hurtige resultater; Grunder-opgaver, så der er orden og struktur på de grundlæggende opgaver. 

Ydermere kan profilen være med til at skabe bevidsthed omkring hvilke ledelsesmæssige præferencer lederen besidder og ikke mindst kendskab til egne styrker og svagheder. (se mere om GARUDA-udviklingsværktøjer her).

GARUDA Spejl Profil

Lederudviklingsforløbet kan suppleres med en Garuda Spejl profil der kan hjælpe lederen med at afdække hvordan ens omgivelser opfatter lederens fokus og ledelse.

Dette gøres ved at bede et udpluk af lederens medarbejdere, sidestillede lederkollegaer samt ens chef om at udfylde en profil ift. hvordan de oplever lederens fokus og ledelse.

En Garuda spejl profil kan derved give lederen indsigt i sit eget ledelsesmæssige kompas ift. ledelse op, ledelse til siden og ledelse ned. Derved kan profilen være med til at skabe bevidsthed om “skjult” ledelsesadfærd og kompetencer. (se mere her).

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals