fbpx

Foredrag 

Foredrag

Inspiration & viden der bevæger jeres mindset mod styrket handlekraft

Hvad kan du og din organisation lære af måden I har håndteret COVID-19 på?

book inspirationsoplæg eller workshop for dit team, din afdeling eller din organisation

Hvordan skal jeres organisation fungere på den anden side af COVID-19?

Lad Jer inspirere af mere end 350 virksomheders håndtering – selv små justeringer har stor effekt

 

Foredrag ( 90 minutter )

Det startede, for de fleste 11. marts, med “vi lukker Danmark ned…..” Hvor de måder vi var vant til at arbejde sammen på med et var dømt ude. Den virkelighed mange vågnede op til var alt andet end kendt. kendetegnende for perioden frem til sommeren 20, var en perlerække af små som store forandringer. Fælles for håndteringen var at alle trak i samme retning, vi skulle igennem Coronaen ved fælles hjælp. Set udefra blev der gennemført flere virksomme forandringer på 3 måneder end tilfældet havde været de seneste 3 år. 

Det satte kimen til en af danmarkshistoriens største forandringsprocesser, hvilket vi i Struqtures change community, satte os for at undersøge nærmere. Vi har opsamlet viden og erfaringer fra mere end 350 virksomheder. Alt fra den solo-selvstændige til internationale C25 virksomheder, fra den lokale til nationale samt offentlige og private virksomheder – bredt repræsenteret i forskellige brancher. 

Det mange troede var en sprint frem mod sommeren 20 har vist sig istedet at være det lange seje træk. Vi er gået fra optimisme over den øgede frihed og fleksibilitet der fulgte med hjemmearbejdet, til coronatræthed hos de fleste. Vi vil gerne tilbage til tiden før Coronaen hvor det var kendt og trygt, fordi de fleste vidste hvordan morgendagen så ud i store træk. Spørgsmålet er om den tid nogensinde kommer igen, men en ting er sikkert – vi kan lære utrolig meget af måden vi selv har håndteret coronaen på i egen virksomhed. Måske er det tid til at se på hvordan vi gerne vil have vores organisation til at se ud på den anden side af COVID. 

Foredraget stiller skarpt på:

  • Hvordan blev Coronaen håndteret af de mest succesfulde virksomheder ( 1. bølge)?
  • Nedlukningen af Danmark i 2. bølge – fremkomsten af Coronatræthed og matheden
  • Ledelse i, under og efter Coronaen
  • Hvad kan vi lære af måden vi har håndteret Coronaen på?
  • Et kig ind i spejlkuglen – hvordan ser tiden efter Coronaen ud for danske organisationer?

Oplægget giver Jer inspiration til at tage stilling til hvordan jeres organisation skal se ud på den anden side af coronaen. Oplægget bliver tilpasset jeres branche og kan målrettes både hele organisationer, ledergrupper, teams eller afdelinger. 

 

 

I hvilken grad vil det være værdifuldt for os at anvende hjemmearbejde?

Hvordan kan vi fastholde vores evne til at forandre os som organisation?

Hvordan skal vores organisation fungere fremadrettet?

Workshop (3 timer)

Jeg tager alt det bedste fra vores undersøgelse i relation til jeres organisation, og designer en workshop, hvor I får indsigt I hvordan andre succesfulde virksomheder har håndteret Coronaen, lige som I kommer til at opsamle og evaluere egne erfaringer i måden I har håndteret Coronaen på. 

Workshoppen er delt i 3 dele:

  • Del I – Hvilke erfaringer har vi gjort os i håndteringen af COVID?
  • DEL II – Hvad kan vi lære af andre succesfulde virksomheder?
  • DEL III – Hvordan skal vores organisation se ud og fungere i fremtiden?

Som organisation står i med jeres eget erfaringskatalog som følge af workshoppen, ligesom I har erfaringer fra mere end 350 virksomheders håndtering af COVID, og sidst men ikke mindst I står med en bruttoliste over forslag til hvordan jeres organisation skal se ud og fungere i fremtiden.

Workshoppen kan gennemføres enten fysisk eller online og bygger på små oplæg og dialog i mindre grupper. 

 

 

Både foredrag og workshop kan gennemføres fysisk eller online

Ledelse på Kanten af det Mulige & Umulige

Et foredrag der bevæger jeres grænse for hvad der er muligt med mennesker!

….Og det starter i din egen ledelse af dig selv!

Mit altoverskyggende formål med dette inspirationsoplæg er at bevæge jeres mindset og grænse for hvad der er muligt når I bringer jeres potentiale i bevægelse.

At opnå resultater med mennesker starter her

I dette inspirationsforedrag får du en på opleveren. Jeg vil dele personlige erfaringer som leder og udsendt soldat i Afghanistan – ledelse på kanten af det mulige og umulige. Du bliver taget med ind bag facaden når ledelse går op i en højere enhed, når ledelse gør ondt, når man opdager at styring er en illusion og det at give slip giver flere muligheder end begrænsninger.

 

Hvordan får man mennesker til at samarbejde og eksekvere, gennem følgeskab, når man selv er på "kanten"?

Hvordan påvirker det en som menneske at være truet på livet, og skulle lede mennesker til at løse en opgave, der synes umulig og ligegyldig?

Hvordan kan man lede sig selv på kanten af det mulige og umulige og mellem tvivl og handlekraft?

Når ledelse først og fremmest handler om at lede sig selv

Ledelse handler om mennesker, ledelse er at skabe rammer der muliggør at I kan arbejde sammen og skabe resultater, ledelse er lede efter og anvende det potentiale der er hos jer, ledelse er at give slip for at kunne holde fast – ledelse er mange ting, men der du bør starte, er hos dig SELV!

Kort sagt, når man indser at for at kunne lede andre, må man først og fremmest kunne lede dig selv, og for at kunne lede sig selv skal man kende dig selv. 

Jeg bliver gang på gang overrasket over det menneskelige potentiale – det der sker når mennesker samarbejder omkring et fælles mål og formål, det der sker når mennesker finder forskellen der GØR en forskel 

Foredraget kan gennemføres enten fysisk eller online

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals