Foredrag 

Foredrag

Inspiration & viden der bevæger jeres mindset mod styrket handlekraft

Et foredrag der bevæger jeres grænse for hvad der er muligt med mennesker!

….Og det starter i din egen ledelse af dig selv!

Mit altoverskyggende formål med dette inpirationsoplæg er at bevæge jeres mindset og grænse for hvad der er muligt når I bringer jeres potentiale i bevægelse.

At opnå resultater med mennesker starter her

I dette inspirationsforedrag får du en på opleveren. Jeg vil dele personlige erfaringer som leder og udsendt soldat i Afghanistan – ledelse på kanten af det mulige og umulige. Du bliver taget med ind bag facaden når ledelse går op i en højere enhed, når ledelse gør ondt, når man opdager at styring er en illusion og det at give slip giver flere muligheder end begræsninger.

 

Hvordan får man mennesker til at samarbejde og eksekvere, gennem følgeskab, når man selv er på "kanten"?

Hvordan påvirker det en som menneske at være truet på livet, og skulle lede mennesker til at løse en opgave, der synes umulig og ligegyldig?

Hvordan kan man lede sig selv på kanten af det mulige og umulige og mellem tvivl og handlekraft?

Når ledelse først og fremmest handler om at lede sig selv

Ledelse handler om mennesker, ledelse er at skabe rammer der muliggør at I kan arbejde sammen og skabe resultater, ledelse er lede efter og anvende det potentiale der er hos jer, ledelse er at give slip for at kunne holde fast – ledelse er mange ting, men der du bør starte er hos dig SELV!

Kort sagt, når man indser at for at kunne lede andre, må man først og fremmest kunne lede dig selv, og for at kunne lede sig selv skal man kende dig selv. 

Jeg bliver gang på gang overrasket over det menneskelige potentiale – det der sker når mennesker samarbjeder omkring et fælles mål og formål, det der sker når mennesker finder forskellen der GØR en forskel 

Nu også som virtuelt foredrag

Jeg vil bevæger jer og jeres mindset. Derfor tilpasser jeg altid mine foredrag til målgruppen og deres situation 

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals