Coaching og sparring

Fokus på dine intentioner og potentialer bringer dig eller dit team i bevægelse!

Coaching sætter fokus på dine intentioner, dit potentiale og sætter dig i stand til at eksekvere i din hverdag som leder eller medarbejder.

Sparring og coaching kan hjælpe dit team til at spille sammen på nye måder!

Coaching og sparring som brobygger til at skabe bevægelse!

Coaching er en metode til at bygge bro mellem en erkendelse af, hvor du befinder dig lige nu, og en erkendelse af, at du har potentialet til at BEVÆGE dig lige præcis der hen, DU ønsker. Coaching sætter fokus på dine intentioner, dit potentiale og sætter dig i stand til at eksekvere i din hverdag som leder eller medarbejder.

Hvad kunne det omhandle?

Teamet:

Hvordan kan vi i teamet skabe bevidsthed omkring vores styrker og kompetencer? Hvordan kan vi løse teamets konflikter? Hvordan kan vi arbejde sammen, når vi ikke er placeret på samme adresse? Hvordan koordinerer vi vores arbejde og skaber fremdrift?

 

Lederen:

Hvad skal være det næste skridt i min karriere? Hvordan bliver jeg bedre til at kommunikere om og involvere medarbejderne i mine beslutninger? Hvordan bliver jeg som leder bedre til at tackle konflikter? Hvorfor kommer jeg til at hidse mig op overfor bestemte medarbejdertyper? Hvordan bliver jeg bedre til at nå frem til resultater sammen med mine medarbejdere? Hvordan kan jeg som leder skabe bevægelse i indeværende forandringsproces?

 

Medarbejderen:

Hvorfor føler jeg mig altid så presset på mit arbejde? Hvorfor opstår der ofte konflikter omkring mig? Hvordan kommer jeg videre i min karriere? Hvordan kan jeg blive mere motiveret, når jeg er på arbejde? Hvad er mine arbejdsmæssige og karrieremæssige mål? Hvorfor er jeg egentlig altid kun mellemfornøjet på arbejde – hvad er det, jeg i virkeligheden ønsker?

Hvordan gør vi det?

I en coachingsamtale tager vi udgangspunkt i dine eller Jeres mål. Jeg hjælper dig/Jer til at finde frem til, hvad målene i virkeligheden er, hvad der ligger bag din/Jeres motivation ift. at nå netop disse mål, og hvordan du/I skal nå dem!

Undervejs vil vi fx arbejde med at afklare dine personlige værdier, teamets styrker og kompetencer, visioner og mål, og du/I vil blive guidet til at skabe struktur mhp. at fastholde bevægelsen i processen.

Vi vil afdække de tanker og forestillinger, som er barrierer på vejen mod målene, og finde frem til de motivationsfaktorer, som kan fastholde fokus i bevægelsen frem mod det ønskede mål. Under forløbet vil vi anvende en række konkrete opgaver og praktiske værktøjer, tilpasset dine/Jeres udfordringer og målsætninger.

Et coaching-/sparringsforløb strækker sig typisk over en længere periode, idet der mellem de enkelte samtaler skal være tid til at iværksætte de initiativer der bringer dig/Jer tættere på målet. Fokus er på, at bevæge sig fra tanke til handling i hverdagen.

Et coaching-/sparringsforløb vil normalt indeholde 5-10 samtaler á ca. en time, som afholdes med 3-4 ugers mellemrum. Forløbet kan med fordel suppleres med GARUDA´s udviklingsværktøjer, der kan fungere som ramme for at skabe indsigt, bevidsthed omkring dit/Jeres fokus i det daglige. Herunder afdække det der skaber motivation hos dig/Jer. (se mere om GARUDA-udviklingsværktøjer her).

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals