fbpx

Coaching & Sparring

 

Lad mig stille dig spørgsmål der bevæger dig og dine tanker mod styrket handlekraft

Bevæg dit mindset - fra tanke til handling

Coaching sætter fokus på dine intentioner, dit potentiale og bevæger dig og dit mindset fra tanke til handling. 

Det du fokuserer på bliver din virkelighed!

Coaching og sparring som brobygger til at skabe bevægelse!

Coaching er en metode til at bygge bro mellem en erkendelse af, hvor du befinder dig lige nu, og en erkendelse af, at du har potentialet til at BEVÆGE dig lige præcis der hen, DU ønsker. Coaching sætter fokus på dine intentioner, dit potentiale og sætter dig i stand til at eksekvere i din hverdag som leder eller medarbejder.

Bevæg dit potentiale som leder

Hvordan kan jeg styrke min ledelse, og anvende mit potentiale bedst muligt? Hvordan kan jeg som leder skabe bevægelse i indeværende forandringsproces? Hvordan bliver jeg bedre til at nå frem til resultater sammen med mine medarbejdere? Hvordan bliver jeg bedre til at kommunikere om og involvere medarbejderne i mine beslutninger? Hvordan bliver jeg som leder bedre til at tackle konflikter? Hvordan kan jeg rumme egne frustrationer over…….

Bevæg potentialet i jeres team mod nye højder

Hvordan kan vi i teamet skabe bevidsthed omkring vores styrker og kompetencer? Hvordan kan vi styrke vores samarbejde i teamet og udnytte det potentiale vi har bedst muligt? Hvordan kan vi løse teamets konflikter? Hvordan kan vi arbejde sammen, når vi ikke er placeret på samme adresse? Hvordan koordinerer vi vores arbejde og skaber fremdrift?

Hvordan gør vi det?

I en coachingsamtale tager vi udgangspunkt i dine eller jeres mål. Jeg hjælper dig/jer med at finde frem til, hvad målene i virkeligheden er, hvad der ligger bag din/jeres motivation ift. at nå netop disse mål, og hvordan du/I skal nå dem!

Undervejs vil vi fx. arbejde med at afklare dine personlige værdier, teamets styrker og kompetencer, visioner og mål, og du/I vil blive guidet til at skabe struktur mhp. at fastholde bevægelsen i processen.

Vi vil afdække de tanker og forestillinger, som er barrierer på vejen mod målene, og finde frem til de motivationsfaktorer, som kan fastholde fokus i bevægelsen frem mod det ønskede mål. Under forløbet vil vi anvende en række konkrete opgaver og praktiske værktøjer, tilpasset dine/jeres udfordringer og målsætninger.

Et coaching-/sparringsforløb strækker sig typisk over en længere periode, idet der mellem de enkelte samtaler skal være tid til at iværksætte de initiativer der bringer dig/jer tættere på målet. Fokus er på, at bevæge dig/Jer fra tanke til handling i hverdagen.

Et coaching-/sparringsforløb vil normalt indeholde 5-10 samtaler á ca. en time til halvanden, som afholdes med 3-4 ugers mellemrum. Forløbet kan med fordel suppleres med GARUDA´s udviklingsværktøjer, der kan fungere som ramme for at skabe indsigt, bevidsthed omkring dit/jeres fokus i det daglige. Herunder afdække det der skaber motivation hos dig/jer. (se mere om GARUDA-udviklingsværktøjer her).

Lad mig hjælpe dig med at bringe dit potentiale i bevægelse

Book 25 minutter i min kalender, og lad os tage en uformel samtale

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals