fbpx
Det uden sammenligning mest stillede spørgsmål, i forbindelse med forandringsprocesser, går jeg bagom i dette afsnit af #fratanketilhandling. Det er faktisk ikke sikkert at spørgsmålet bliver stillet offentligt, men det stilles uden tvivl til en selv – i egne tanker. Jeg virkelig #nogetpåhjertet på dette område.
Jeg finder, i videoen her, frem til de to spørgsmål jeg vil mene er nogle af de vigtigste spørgsmål at forholde sig til som medarbejder, leder & konsulent, når man arbejder med forandringer – altså mennesker. Jeg laver videoer for at skabe inspiration og bevæge mennesker gennem deling af mine tanker, viden og erfaring, som menneske, leder & OrganisationsTræner. Derfor vil jeg virkelig være taknemmelig, hvis du vil dele mit oplæg, så det kan komme så bredt ud som muligt. Jeg vil også være taknemmelig hvis du vil dele dine tanker om videoen i kommentarfeltet, og måske endda dele det spørgsmål, som du mener er det væsentligste at besvare i forandringsprocesser.
Tak for din tid & tanke, og jeg håber du får en Helt igennem fantastisk dag😊