“Min PASSION er at hjælpe dig med at spotte, bevæge & videreudvikle dit potentiale og bevæge det der hen hvor det gør en forskel – Både for dig selv og din organisation”

“Min PASSION er at hjælpe dig med at spotte, bevæge & videreudvikle dit potentiale og bevæge det der hen hvor det gør en forskel – Både for dig selv og din organisation”

For at jeg kan hjælpe dig, skal du vide hvad jeg brænder for!

Jeg brænder for mennesker, og er gang på gang gået på røven over, hvad der sker når man formår at skabe rammer, der muliggør at det menneskelige potentiale kan frisættes og bringes i spil. Trods min relativ unge alder, har jeg oplevet mere end de fleste har, når det handler om at få mennesker til at arbejde sammen, selv under vilkår der fremstår som værende umulige. 

Tilbage i 2010 var jeg udsendt som leder af Forsvaret, til Afghanistan, og har oplevet hvad der sker, når man trods meget svære vilkår tør delegere opgaver og fagligt ansvar til dem som er eksperter på deres område. Hvad der sker når man lytter til deres inputs og anbefalinger i egne strategiske som taktiske overvejelser, såvel som i realiseringen af planen rent ledelsesmæssigt. Ud af det kommer de 3 s´er:  SAMARBEJDE, SAMSKABELSE & SAMMENHÆNGSKRAFT.

Forestil dig at se en film hvor din ledelse og jeres organisation er omdrejningspunktet. En film hvor du kan se at alle ved hvad de skal, alle kender deres ansvarsområde, er eksperter på hver deres felt og som kan træffe de nødvendige og rigtige belsutninger. Jeres samarbejde fungerer,  I anvender hinandens kompetencer og resourcer til fulde – kort sagt I eksekverer.

Du opdager at du er overflødig, fordi det kører bare. Oplevelser som denne er bevis på du har gjort det helt rigtige som leder. Nemlig sat din organisation, dine ledere og medarbejdere i stand til at lede sig selv inden for en prædefineret ramme. Du har sat deres potentiale fri.

Nu har du overblik, nu har du mulighed for at lede. Ikke fortabe dig i deltaljer, men bevare overblik og gøre det ledelse handler om mulig: Nemlig at skabe rammer der muliggør at du, dine ledere og dine medarbejdere kan lede sig selv.

Jeg får helt gåsehud ved tanken. Jeg føler mig priviligeret over at have oplevet talrige situatiuoner som disse som leder og nu også som OrganisationsTræner.

Det bringer mig frem til min passion: at hjælpe ledere med at spotte, bevæge og videreudvikle eget såvel som organisations potentiale. 

OrganisationsTræner - ReneDalgas.dk

er en enkeltmands konsulentvirksomhed inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Som OrganisationsTræner hjælper jeg ledere med at spotte, bevæge & videreudvikle eget som deres organisations potentiale mod styrket handlekraft.

Personlig Stil

Med en lederbaggrund fra Forsvaret, i ind- og udland, ved jeg hvad der skal til for at få mennesker til at arbejde sammen – og eksekvere opgaven. Fokus skal sættes på at skabe følgeskab og sammenhængskraft hvilket sker gennem samarbejde, samskabelse og ledelse.

Du vil opleve mig som en person der kontinuerligt forsøger at spotte, bevæge og videreudvikle dit/jeres potentiale – dybest set at hjælpe dig/jer med at lykkes. Du vil opleve min tilgang ved at jeg stiller spørgsmålstegn ved “sådan plejer vi at gøre” og “det kan ikke gøres anderledes”.

Jeg stiller skarpt på hvilke af nuværende processer og samarbejdsformer, der reelt skaber værdi og bevægelse i den ønskede retning, og i den bevægelse kigger jeg efter potentiale der endnu ikke udnyttes.

Du vil aldrig opleve mig sige “det kan ikke lade sig gøre” idet jeg er løsningsfokuseret med et CAN DO MINDSET. Jeg besidder en stor grad af gennemslagskraft og personligt drive og har en indre tro på mennesket, dets potentialer og ikke mindst drivkraft.

 

Min tilgang

Mit overordnede mål er at forbinde virksomhedens mål og medarbejdernes samarbejde og daglige indsatser, så de skaber værdi i praksis. Jeg arbejder ud fra en tilgang hvor alt udvikling er en læreproces – INGEN LÆRING,  INGEN BEVÆGELSE – INGEN RESULTATER. Jeg anvender læringstilgangen ”learning-by-doing”, hvor netop afprøvningen og anvendelse af det lærte i hverdagen er i fokus.

Bevægelsen mod resultater sker for mig gennem træning. Derfor tilstræber jeg altid at designe udviklingsprocessen så tæt på kundens hverdag som overhovedet muligt. 

Jeg benytter typisk en vekselvirkning mellem skræddersyet træning, uddannelse/undervisning, praksisrettede øvelser, sparring, supervision og coaching som værktøjer til at skabe resultatskabende udviklingsprocesser.

 

Erfaring

 • 10 års ledererfaring – Forsvaret
 • Ekstern Lektor – Aalborg universitet
 • Underviser på åbne og virksomhedstilpassede lederuddannelser (diplomuddannelsen i ledelse) – act2learn
 • Underviser på Forsvarets lederuddannelser
 • Konsulent i uddannelses- og konsulenthuset act2learn

Uddannelse

 • Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, Aalborg universitet
 • Paradokslederuddannelse, Clavis erhvervspsykologer
 • Certificeret Organisationscoach, act2learn – Aalborg
 • Diplom i ledelse, Act2learn – Aalborg
 • Diverse lederuddannelse fra Forsvaret
 • Certificeret i GARUDA´s udviklingsværktøjer
 • Certificeret i Struqtures Organisatoriske udviklingsværktøjer

Tryk på ikonerne herunder og se hvordan jeg kan bringe jeres potentiale i bevægelse

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals