fbpx

OrganisationsTræner - ReneDalgas.dk

er en enkeltmands konsulentvirksomhed inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Som OrganisationsTræner hjælper jeg ledere med at spotte, bevæge & videreudvikle eget som deres organisations potentiale mod styrket handlekraft.

Personlig Stil

Med en lederbaggrund fra Forsvaret, i ind- og udland, ved jeg hvad der skal til for at få mennesker til at arbejde sammen – og eksekvere opgaven. Fokus skal sættes på at skabe følgeskab og sammenhængskraft hvilket sker gennem samarbejde, samskabelse og ledelse.

Du vil opleve mig som en person der kontinuerligt forsøger at spotte, bevæge og videreudvikle dit/jeres potentiale – dybest set at hjælpe dig/jer med at lykkes. Du vil opleve min tilgang ved at jeg stiller spørgsmålstegn ved “sådan plejer vi at gøre” og “det kan ikke gøres anderledes”.

Jeg stiller skarpt på hvilke af nuværende processer og samarbejdsformer, der reelt skaber værdi og bevægelse i den ønskede retning, og i den bevægelse kigger jeg efter potentiale der endnu ikke udnyttes.

Du vil aldrig opleve mig sige “det kan ikke lade sig gøre” idet jeg er løsningsfokuseret med et CAN DO MINDSET. Jeg besidder en stor grad af gennemslagskraft og personligt drive og har en indre tro på mennesket, dets potentialer og ikke mindst drivkraft.

 

Min tilgang

Mit overordnede mål er at forbinde virksomhedens mål og medarbejdernes samarbejde og daglige indsatser, så de skaber værdi i praksis. Jeg arbejder ud fra en tilgang hvor alt udvikling er en læreproces – INGEN LÆRING,  INGEN BEVÆGELSE – INGEN RESULTATER. Jeg anvender læringstilgangen ”learning-by-doing”, hvor netop afprøvningen og anvendelse af det lærte i hverdagen er i fokus.

Bevægelsen mod resultater sker for mig gennem træning. Derfor tilstræber jeg altid at designe udviklingsprocessen så tæt på kundens hverdag som overhovedet muligt. 

Jeg benytter typisk en vekselvirkning mellem skræddersyet træning, uddannelse/undervisning, praksisrettede øvelser, sparring, supervision og coaching som værktøjer til at skabe resultatskabende udviklingsprocesser.

 

Erfaring

 • 10 års ledererfaring – Forsvaret
 • Ekstern Lektor – Aalborg universitet
 • Underviser på åbne og virksomhedstilpassede lederuddannelser (diplomuddannelsen i ledelse) – act2learn
 • Underviser på Forsvarets lederuddannelser
 • Konsulent i uddannelses- og konsulenthuset act2learn

Uddannelse

 • Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, Aalborg universitet
 • Paradokslederuddannelse, Clavis erhvervspsykologer
 • Certificeret Organisationscoach, act2learn – Aalborg
 • Diplom i ledelse, Act2learn – Aalborg
 • Diverse lederuddannelse fra Forsvaret
 • Certificeret i GARUDA´s udviklingsværktøjer
 • Certificeret i Struqtures Organisatoriske udviklingsværktøjer

Tryk på ikonerne herunder og se hvordan jeg kan bringe jeres potentiale i bevægelse

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals