Profil

Jeg Bevæger Mennesker mod Resultater

ReneDalgas.dk er en enkeltmands konsulentvirksomhed inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Som OrganisationsTræner hjælper jeg mine kunder med at bevæge sig fra Tanke til Handling gennem skræddersyede Træningsforløb, der gør mine kunder sublime til at samarbejde og eksekvere.

Personlig Stil

Med en lederbaggrund fra Forsvaret, i ind- og udland, ved jeg hvad der skal til for at få mennesker til at arbejde sammen – og eksekvere opgaven. Det sker for mig gennem samarbejde, samskabelse og sammenhængskraft.

Min stil er undrende, lyttende og spørgende. Jeg stiller spørgsmålstegn ved ”sådan plejer vi at gøre”, og stiller skarpt på hvilke af nuværende processer og samarbejdsformer, der reelt skaber værdi og bevægelse i den ønskede retning.

Mit fokus og stil er at hjælpe mennesker til samarbejde mod et mål – gennem hjælp til selvhjælp. At skabe udvikling med effekt sker for mig ved at forbinde virksomhedens vision og mål med medarbejdernes kompetencer, potentialer og passion i den daglige opgaveløsning. Det handler om at omsætte tanke til handling – at eksekvere! Det sker gennem træning i praksis.

Som person er jeg udviklings- og løsningsfokuseret, og evner at omsætte Tanker til konkrete Handlinger – og EKSEKVERE! Jeg besidder en stor grad af gennemslagskraft og personligt drive og har en indre tro på mennesket, dets potentialer og ikke mindst drivkraft.

Grundlæggende tror jeg på at samarbejde skal trænes dagligt gennem learning by doing.

Min tilgang

At skabe ”udvikling med bevægelse” sker først og fremmest ved at jeg sætter mig grundigt ind i kundens nuværende situation og udfordringer samt stille skarpt på målet med udviklingsprocessen.

Mit overordnede mål er at forbinde virksomhedens mål og medarbejdernes samarbejde og daglige indsatser så de skaber værdi i praksis. Jeg arbejder ud fra en tilgang hvor alt udvikling er en læreproces – INGEN LÆRING,  INGEN BEVÆGELSE – INGEN RESULTATER. Jeg anvender læringstilgangen ”learning by doing”, hvor netop afprøvningen og anvendelse af det lærte i hverdagen er i fokus.

Bevægelsen mod resultater sker for mig gennem træning. Derfor tilstræber jeg altid at designe udviklingsprocessen så tæt på kundens hverdag som overhovedet muligt.

Jeg benytter typisk en vekselvirkning mellem skræddersyet træning, uddannelse/undervisning, praksisrettede øvelser, sparring, supervision og coaching som værktøjer til at skabe resultatskabende udviklingsprocesser.

Mit fokus er mennesker, og hvordan man ”tegner stregerne” for at medarbejdernes potentiale kan sættes i spil i den daglige organisatoriske opgaveløsning.

Erfaring

 • 10 års ledererfaring – Forsvaret
 • Ekstern Lektor – Aalborg universitet
 • Underviser på åbne og virksomhedstilpassede lederuddannelser (diplomuddannelsen i ledelse) – act2learn
 • Underviser på Forsvarets lederuddannelser
 • Konsulent i uddannelses- og konsulenthuset act2learn

Uddannelse

 • Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, Aalborg universitet
 • Paradokslederuddannelse, Clavis erhvervspsykologer
 • Certificeret Organisationscoach, act2learn – Aalborg
 • Diplom i ledelse, Act2learn – Aalborg
 • Diverse lederuddannelse fra Forsvaret
 • Certificeret i GARUDA´S udviklingsværktøjer
 • Certificeret i Struqtures Organisatoriske udviklingsværktøjer

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals