fbpx

“Organisationsudvikling handler om at designe “banen”, så den muliggør at I kan skabe resultater sammen – 

Change the game, not the player!

Organisationsudvikling der bevæger dig og din organisation mod styrkede resultater

Organisationsudvikling

.  

Organisationers vigtigste ressourcer er medarbejderne – deres viden, erfaring og ikke mindst potentialer. Derfor bør fokus være på at skabe organisationer hvor medarbejderne trives og oplever at gøre en forskel. 

Jeg anskuer ALT organisatorisk udvikling som en læreproces for virksomhedens medarbejdere. Organisationer lærer INTET, men det gør medarbejderne i den. Jeg har en grundlæggende tro på at nøglen til at lykkes som organisation, er samarbejde. FOKUS bliver i den forbindelse medarbejdernes muligheder for at koordinere og kommunikere omkring organisationens opgave eller kerneydelse, så den kan eksekvere!

Organisationsudvikling handler om at designe “banen” så I som organisation kan skabe der resultater eller opnå de mål i har sat jer for. 

Kort sagt designe jeres organisation rundt om opgaven og de mål I vil nå:

Hvordan understøtte vores struktur opgaven? hvem skal arbejde sammen med hvem, hvordan og om hvad? hvordan skal organisation være organiseret? hvad måler vi på og hvorfor? hvad er vores strategi, og er den konkret nok til vi kan handle på den – Hver dag?

I sætter målene, jeg hjælper Jer med at nå dem.

Hver organisation er unik!

 Netop derfor er der ingen skuffeplaner, de designes rundt om jeres behov.

Jeg tegner, sammen med Jer, ”stregerne” for konkrete initiativer og processer der alle hjælper Jer til at hjælpe Jer selv. Dette gennem ”learning by doing” der bygger på den grundlæggende idé at medarbejderne BEVÆGER sig når den nye viden, de nye idéer, erfaringer og samarbejdsmetoder afprøves, og viser sin værd, i den daglige opgavevaretagelse – Kort sagt, den skaber VÆRDI!

Nøgleordet er træning i hvordan medarbejderne samarbejder omkring realiseringen af organisationens formål, mål og strategi. 

Jeg kan hjælpe jer med:

  • Organisationsanalyse og design
  • Design og implementering af forandringer
  • Strukturforandringer
  • Strategiprocesser
  • Kulturudvikling
  • Organisationsudvikling

Vil du have inspiration, i form af videoer & blogindlæg, direkte ned i din mailboks, der kan bevæge dig og din organisation mod styrket handlekraft, så tilmeld dig mit community #fratanketilhandling

* Påkrævet felt
Accepter at modtage Emails fra ReneDalgas.dk
Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i sidefoden til vores e-mails. For information om vores Cookie- og privatlivspolitik, kan du besøge vores websted.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke "Accepter betingelser", anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling.
Lær mere om Mailchimps privatlivspolitik her.

Kontakt

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

+45 60 60 35 45

OrganisationsTræner
René Dalgas Andersen
Perikonvej 7
9850 Hirtshals